Vacature

Zelfstandig monteur klimaattechniek

Regio Utrecht

Fulltime

3 jaar ervaring

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Heb je affiniteit en ervaring met klimaattechniek zoals warmtepompen en aircosystemen? Ga aan de slag als zelfstandig monteur klimaattechniek bij BLR-Bimon in Utrecht! Je komt te werken binnen een gezellig en informeel bedrijf waar iedereen elkaar kent. Daarbij krijg je een goed salaris (afhankelijk van je ervaring), krijg je direct een vaste aanstelling én de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Klinkt goed? Lees dan snel verder voor meer..

Jouw werkzaamheden als zelfstandig monteur

Als zelfstandig monteur klimaattechniek ben je dagelijks aan het werk bij onze klanten, voornamelijk in de retail en gezondheidscentra. Je werkt zowel op nieuwbouw- als ook op renovatieprojecten, waar je samen met je assistent-monteur verantwoordelijk bent voor de aanleg van klimaatsystemen. Jouw verantwoordelijkheden zijn:

  • Je monteert airconditioning, warmtepompen, luchtgordijnen, wijnkoeling, ventilatie- en luchtbehandelingssystemen
  • Je monteert cv-installaties en sanitair
  • Je voert F-gassen handelingen uit
  • Je geeft leiding aan je assistent-monteur op locatie
  • Je regelt de afstemming op de bouw met andere partijen

Solliciteer direct

Jouw keuze

Als zelfstandig monteur klimaattechniek bij BLR-Bimon word je onderdeel van een innovatief en veelzijdig familiebedrijf. Wij zijn al sinds 1969 bezig met duurzame technieken en blijven ons daar in ontwikkelen. Jij ontwikkelt met ons mee en daarom mag je rekenen op:

  • Mooi salaris, passend bij jouw niveau
  • Direct een vaste aanstelling
  • Gezellige en gemotiveerde collega's
  • Een goed secundair voorwaardenpakket, met onder andere 30 vakantiedagen, de BLR-Bimon (elektrische) leasefietsregeling en de mogelijkheid tot bedrijfsfysiotherapie

Ruimte voor doorgroei

Het opleiden van onze eigen mensen is iets waar we heel trots op zijn!

Bekijk de mogelijkheden

Jouw kracht

Als zelfstandig monteur klimaattechniek bij BLR-Bimon heb je al meerdere jaren ervaring met het installeren van klimaatinstallaties zoals airco's en warmtepompen. Daarnaast vind je het leuk om je kennis over te brengen aan je assistent-monteur. Verder beschik jij over:

  • Een mbo-niveau 3 richting WTB of vergelijkbaar
  • Een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie
  • Een F-gassen diploma
  • Kennis van CV en elektra
  • Een vlotte maar nette manier van werken

Hoe ziet een werkdag eruit

Onderweg

Om 05:45 uur stap je vanuit huis in de bedrijfsbus, omdat je hebt afgesproken met je assistent-monteur dat je hem om 06:00 uur ophaalt bij zijn huis. De middag ervoor hebben jullie al materialen gehaald in het magazijn, dus jullie kunnen nu rechtstreeks naar de werklocatie rijden.

Aankomst

Na een bakje koffie beginnen jullie om 07:00 uur op locatie. Jullie bekijken de tekening op de tablet, meten het vervolgens nauwkeurig op en projecteren dit met een laser op het plafond.

Aan de slag

Samen met de assistent-monteur plaats je de units op de daarvoor bestemde locatie. Na het plaatsen van de units gaan jullie aan de slag met het aanleggen van het leidingtraject. Als zelfstandig monteur geef je hierbij begeleiding aan de assistent-monteur.

Ochtendpauze

Om 09:00 uur is het tijd voor het ontbijt. Je kletst gezellig met de elektricien die je vorige maand ook al op een klus ontmoet hebt en belt ook nog even de projectleider terug die jou probeerde te bereiken.

Begeleiding

Halverwege de ochtend check je in het vertrek waar je je assistent-monteur aan het werk hebt gezet hoe ver hij is en of hij jouw ondersteuning nodig heeft.

Lunchpauze

In de lunchpauze loop je samen met je collega naar een paar straten verderop om een lekker broodje te halen.

Afpersen

Afhankelijk van de grootte van het project, start je met het afpersen van het systeem. Drukverlies of lekkage? Dit ga je opsporen en verhelpen.

Opruimen

Om 15:00 uur begin je met opruimen en je gereedschap verzamelen. Je loopt nog even een rondje door het gebouw om te checken of jullie nog op schema lopen qua planning.

Naar huis

Om 15:30 uur zitten jij en je collega weer in de bus terug naar huis.

Rosa | HR-manager BLR-Bimon

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.